0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Blommande företag

Blommande Företag är de företag som vi har långsiktiga samarbeten med. Samarbetena går ofta ut på att Majblomman köper in rabatterade presentkort från de blommande företagen för att dela ut till familjer som ansöker om ekonomiskt stöd.

Tack vare de rabatterade checkarna räcker Majblommans pengar längre och gör att fler barn kan få ekonomiskt stöd.

Har ditt företag produkter och tjänster som vänder sig till barn? Vill ni skapa bättre förutsättningar för barn som lever i familjer med utsatt ekonomi? Maila i så fall maria.ramsden@majblomman.se.

Exempel på saker som barnfamiljer ofta söker pengar till är sportutrustning, upplevelser, kläder, skor och cyklar. 

Blommande företag:

Erikshjälpen
Erikshjälpen Second Hand är Sveriges ledande second hand-verksamhet med ett 60-tal butiker och ett växande nätverk av samarbetspartners. Överskottet från butikerna används för sociala och humanitära insatser både genom samarbetspartners och barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Barnrättsorganisationen Erikshjälpen arbetar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden.
www.erikshjalpen.se

Folklore Company
Ett företag med visionen att främja och bevara hantverkstraditionen, locka nya generationer att se konsten och lusten i handarbete.
www.folklorecompany.com

Filmstaden
www.filmstaden.se

Gina Tricot
www.ginatricot.se

H2/Gibon
www.gibon.se

Kappahl 
Klädkedjan Kappahl har samarbetat med Majblomman i många år. Genom rabatterade presentkort kan fler barn få säsongsanpassade kläder i rätt storlek.
www.kappahl.se 

Nordic Wellness
En av Sveriges ledande friskvårdskedja med över 250 klubbar runt om i landet. Deras fokus är attvara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa – där alla ska känna sig som hemma.
www.nordicwellness.se

Parks & Resorts
Upplevelsebolaget Parks & Resorts, som driver många av landets största nöjesparker, har bidragit med fantastiska priser till skolklasser som sålt majblommor. En än större insats har man gjort genom att bjuda ett stort antal barn i ekonomiskt utsatta familjer på oförglömliga semesterdagar i upplevelseparkerna. 
www.parksandresorts.com

Smarteyes
Smarteyes har stöttat våra lokalföreningar med rabatterade glasögon sedan 2012. Hittills har över 1200 rabatterade glasögon kunnat delas ut till barn med synfel. 
www.smarteyes.se

Stadium
Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.
www.stadium.se

Tripnet
www.tripnet.se