0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Köp en föreläsning med Majblommans generalsekreterare

Kunskapslyft för ledningsgruppen? Inspirationsföreläsning på verksamhetsdagen? Vidareutbildning för kommunen? Ögonöppnare för avdelningen? Oavsett vilka ni är så är detta en föreläsning ni inte vill missa. Föreläsningen kan hållas på plats hos er, eller digitalt beroende på vad som passar er – längd avgör vi tillsammans.

Vad är egentligen barnfattigdom, och vad innebär det att det finns i Sverige idag? Vad kan vi som samhälle göra för att motverka den? Vilken roll kan var och en av oss spela i den förändring som måste ske? Tove håller en tankeväckande och engagerande föreläsning. Hon lyfter viktiga frågor om barns rättigheter och hur vårt samhälle inte alltid funkar som det ska. Genom att blanda statistik och kunskap om barns olika villkor kastar föreläsningen ljus på några av vår tids mest brännande frågor. 

Det var inspirerande, hoppfullt och den bidrog till engagemang och handling. 

Utvärdering av tidigare åhörare

Vi vill köpa en föreläsning!

Anmäl ert intresse här så hör vi av oss och berättar mer

Behandling av personuppgifter: Kul att ni vill köpa en föreläsning! För att bedriva insamlingsverksamhet som ideell organisation sparar vi kontaktuppgifter till företrädare och medarbetare hos företag och organisationer vi samarbetar med. Läs mer om dina rättigheter och hur vi använder dina personuppgifter.

Tove Lindahl Greve, Majblommans generalsekreterare