0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Såhär kan ni stötta Majblomman 2021

Coronapandemin slår hårt mot de redan utsatta och arbetet för att motverka barnfattigdomen i Sverige behövs mer än någonsin. Ni som företag kan vara med och skapa ett socialt hållbart samhälle genom att stötta Majblommans arbete. Ert engagemang skapar intern stolthet som också smittar av sig på hela varumärket.

Ha en egen digital insamling

Detta är superenkelt och kräver minimalt arbete! Efter att ni registrerat er på Majblommans hemsida får ni en länk till er insamling. Länken sprider ni så mycket ni kan i sociala medier, via sms eller mail till ert nätverk, så som personal, familj, bekanta och liknande. På er insamlingssida kan ni följa hur mycket pengar som samlas in! Årets digitala insamling börjar den 15 april och håller på till sista maj. Anmäl er idag!

Köp digitala majblommor

 Köp 2021 års digitala majblomma till er personal, kunder eller samarbetspartners – ni bestämmer priset! Ni väljer vilken summa ni har möjlighet att bidra med och får en digital blomma ni kan sprida. Om ni skänker mer än 10 000 kr får ni en specialgjord majblomma med ert företags namn på! Köp här!

Köp ett majblommepaket

 I detta paket ingår: 2020 års rosa-orangea fysiska majblommor till personalen, er egen digitala majblomma med ert företagsnamn samt en digital föreläsning om barnfattigdom av vår generalsekreterare. Kostnaden för paketet är 25 000 kr. Köp här!

Alla som stöttar Majblomman genom något av ovanstående får dessutom bilder och texter till sociala media som kan användas i olika digitala kanaler för att visa att ni stöttar vårt arbete med att minska barnfattigdomen i Sverige.

Vill du ha mer information?

Maila anna.larsson@majblomman.se eller maria.ramsden@majblomman.se!