0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Såhär kan ni stötta Majblomman 2021

Coronapandemin slår hårt mot de redan utsatta och arbetet för att motverka barnfattigdomen i Sverige behövs mer än någonsin. Ni som företag kan vara med och skapa ett socialt hållbart samhälle genom att stötta Majblommans arbete. Ert engagemang skapar intern stolthet som också smittar av sig på hela varumärket.

Skänk en gåva

Sätt in er gåva via bankgiro 901907-6. Märk gåvan med ert företagsnamn och en emailadress. Som tack får ni grafiskt material ni kan använda i era digitala kanaler samt ett fysiskt gåvobrev.

Köp ett majblommepaket

I paketet ingår: En egen digital majblomma med ert företagsnamn, en digital föreläsning om barnfattigdom av Majblommans generalsekreterare, ett grafiskt paket som ni kan använda i sociala medier samt ett fysiskt gåvobrev. Kostnaden för paketet är 25 000kr.

Köp paketet genom att fylla i formuläret nedanför:

Behandling av personuppgifter: Vad kul att ni vill köpa ett majblommepaket! För att bedriva insamlingsverksamhet som ideell organisation sparar vi kontaktuppgifter till företrädare och medarbetare hos företag och organisationer vi samarbetar med. Läs mer om dina rättigheter och hur vi använder dina personuppgifter.

Vill du ha mer information?

Maila anna.larsson@majblomman.se eller maria.ramsden@majblomman.se!