0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Projektledare till Majblomman i Stockholm

Är du en erfaren projektledare? Har du kontakter inom skolor och föreningar i Stockholm? Gillar du att bygga nätverk och sprida engagemang? Har du koll på ideell verksamhet och volontärarbete? Brinner du för alla barns rätt att drömma fritt och tro på sig själva? Då är du kanske Majblommans nya medarbetare i Stockholm! Vi söker dig som vill arbeta med att rekrytera skolor och föreningar till Majblommans insamling och volontärer som vill bidra till Majblommans arbete lokalt i Stockholm. 

Majblomman har i mer än 113 år stått på barnens sida och arbetat för att stärka deras rättigheter. Idag arbetar vi för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Vi gör det genom att dela ut direkt ekonomiskt stöd till barn, genom att påverka beslutsfattare i frågor som rör barns rättigheter och genom att finansiera forskning som stärker barns villkor.  

Det ekonomiska stöd som delas ut till barn och resten av Majblommans verksamhet finansieras huvudsakligen genom barns försäljning av majblommor i april varje år. Ca 60 000 barn deltar i insamlingen som genomförs via skolor och föreningar. Majblomman har över 580 lokalföreningar som engagerar ca 3500 volontärer över hela Sverige. Lokalföreningarna arbetar med att arrangera insamling lokalt varje år och med att dela ut ekonomiskt stöd till barn i området året runt. 

I rollen som projektledare för Majblomman i Stockholm arbetsleds du från riksförbundets kansli i Göteborg och jobbar nära lokalföreningen i Stockholm. Jobbet går ut på att rekrytera skolor och föreningar i Stockholm samt arbeta med utveckling av Majblommans verksamhet lokalt. 

Vi vill att du har:

  • Utbildning och flera års arbetslivserfarenhet i projektledning
  • Dokumenterad förmåga att arbeta självständigt
  • Dokumenterad förmåga att leverera mot tydliga mål

Vi önskar att du har:

  • Dokumenterad erfarenhet av kontaktverksamhet med skolor och/eller föreningar i Stockholms kommun
  • Erfarenhet av ideellt arbete
  • Erfarenhet av rekrytering 

Anställningen är tidsbegränsad till ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde januari 2021. Skicka din ansökan och CV senast den 29 november 2020 via mail till info@majblomman.se, märk mailet med ”Ansökan projektledare”. 

För frågor om tjänsten kontakta utvecklingsledare Yvonne Persson på yvonne.persson@majblomman.se.