0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem

Långsiktiga samarbeten gör att pengarna räcker till fler barn

Majblomman jobbar för ett Sverige där inga barn lever i ekonomisk utsatthet. För att nå dit delar vi ut ekonomiskt stöd till barn, påverkar beslutfattare och förändrar strukturer. Ett samarbete med Majblomman innebär att vi tillsammans kan göra skillnad för fler barn. Det finns möjlighet till både enskilda gåvor och långsiktiga samarbeten.

Blommande Företag är de företag som vi har långsiktiga samarbeten med för att förbättra barns situation i Sverige. Majblomman köper in rabatterade presentkort från de blommande företagen. Företagen erbjuder produkter som ofta förekommer i de ansökningar om ekonomiskt stöd som kommer in till Majblomman. Tack vare de rabatterade checkarna räcker Majblommans pengar längre och fler barn kan få ekonomiskt stöd.

Har ditt företag produkter och tjänster som vänder sig till barn? Vill ni skapa bättre förutsättningar för barn som lever i familjer med utsatt ekonomi? Släng i så fall iväg ett mail till anna.larsson@majblomman.se för att prata samarbete!

Exempel på saker som barnfamiljer ofta söker pengar till är sportutrustning, lägerverksamhet, skor och cyklar. 

Enskilda gåvor

Gör en överföring till Plusgiro 901907-6 eller Bankgiro 470-0605. För att få ett särskilt gåvobrev maila info@majblomman.se. 

Blommande företag

Kappahl 
Klädkedjan Kappahl fick 2017 utmärkelsen Årets Blommande Företag. Kappahl belönades för sitt mångåriga samarbete med Majblomman, i form av rabatterade presentkort som sparar resurser och förser barn fina och hållbara kläder. Konceptet har gjort tusentals barn glada, varma och hjälpt dem att känna gemenskap med kompisarna i skolan och på fritiden.
www.kappahl.se 

Parks & Resorts
Upplevelsebolaget Parks & Resorts, som driver många av landets största nöjesparker, blev 2016 års Blommande Företag. Parks & Resorts har bidragit med fantastiska priser till skolklasser som sålt majblommor. En än större insats har man gjort genom att bjuda ett stort antal barn i ekonomiskt utsatta familjer på oförglömliga semesterdagar i upplevelseparkerna. 
www.parksandresorts.com

Smarteyes
Smarteyes har stöttat våra lokalföreningar med rabatterade glasögon sedan 2012. Hittills har över 1200 rabatterade glasögon kunnat delas ut till barn med synfel.
www.smarteyes.se

Stort tack även till:

Tripnet

Loomis

Laholms Sparbank