0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Vi söker kommunikatör

  Majblommans riksförbund söker en kommunikatör som vill vara med och göra skillnad för barn i Sverige!

  Majblommans riksförbund söker en kommunikatör som vill vara med och göra skillnad för barn i Sverige! Som kommunikatör hos oss kommer du att vara en viktig del av arbetet för att ge alla barn möjlighet att drömma fritt och tro på sin framtid, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar.

  Om tjänsten
  Du kommer att vara med och säkerställa att Majblomman kan fortsätta att göra skillnad genom att jobba med vår kommunikation i digitala och tryckta medier. Tillsammans med vår AD och övriga kollegor på riksförbundet kommer du att arbeta för att se till att Majblommans kommunikation är tydlig och ändamålsenlig till alla målgrupper. Du kommer att rapportera till generalsekreterare Åse Henell och tjänsten är placerad i Göteborg.

  Några av dina arbetsuppgifter

  • Du planerar, projektleder och genomför kommunikationsinsatser tillsammans med AD och beställare utifrån de behov som Majblommans riksförbund och lokalföreningarna har.
  • Du ansvarar för Majblommans hemsida och sociala medier samt samarbetar med externa leverantörer av kommunikation och insatser kopplade till kommunikationen.
  • Du är redaktör för majblomman.se, Majblommans medlemssidor och nyhetsbrev till volontärer.
  • Tillsammans med arbetsgruppen tar du fram kommunikationsmaterial för både befintliga och potentiella volontärer i lokalföreningarna samt för skolpersonal, ledare och barn som deltar i Majblommans insamling. 
  • Du skriver stora delar av Majblommans årsredovisning och årsredogörelse.

  Vi söker dig som brinner för alla barns lika värde och har erfarenhet av projektledning och kommunikation. Du är kreativ, självgående och strukturerad i ditt arbete och är van att skriva både korta och långa texter. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning eller annan utbildning vi bedömer likvärdig och minst fem års erfarenhet av kommunikatörsrollen. Du har även jobbat som koordinator eller projektledare tidigare. Du bör kunna starta tjänsten 3–8 maj, allra senast 1 juni. Vi vill se prov på dina skrivna texter med länkar till portfolios eller bifogade dokument.

  Om du vill göra skillnad för barn i Sverige och har erfarenhet av kommunikation och projektledning, så är du den person vi söker! Ansök idag och bli en del av Majblommans engagerade team. Vid frågor kontakta Helene Hagman, +46 708204704, helene.hagman@jerrie.se

  Sista ansökningsdag
  2023-04-05