0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Starta eller sök efter en Majblommebössa

Vill du, din organisation eller företag stötta vårt arbete mot barnfattigdomen i Sverige? Starta en egen digital insamling genom en Majblommebössa och gör skillnad för fler barn.

Majblommebössan är en digital insamling som inte sker genom försäljning av majblommor. Alla privatpersoner, organisationer och företag kan vara med och starta en lokal eller nationell bössa dit den som vill kan swisha en gåva, till exempel i samband med en födelsedag.

Starta en Majblommebössa eller leta efter befintliga Majblommebössor som du vill bidra till här:

Frågor & svar:

Hur startar jag eller min organisation en egen bössa?

Du startar din bössa genom att klicka på knappen ”Starta en Majblommebössa“ överst på denna sida. Följ sedan instruktionerna.

Vad är skillnaden på en lokal och en nationell bössa?

Om du startar en lokal bössa går stödet till kommunen du väljer. Om du startar en nationell bössa går stödet till den eller de kommuner som behöver det mest.

Hur kan jag sprida min bössa till vänner och bekanta?

När din bössa är skapad får du en länk som kan delas vidare i sociala medier eller andra kanaler.

Hur skänker jag pengar till en Majblommabössa? 

Du söker och väljer bland alla tillgängliga Majblommebössor på startsidan. Alternativt om du har fått en länk skickad till dig.

Jag vill hellre köpa vanliga majblommor. Vad kan jag göra det?

Du kan köpa majblommor året runt på majblommans hemsida här. Under våren kan du också köpa blommor av barnen – både genom fysisk försäljning på stan och i deras egna webbshopar.

Vart går pengarna?

Pengarna som samlas in delas ut i ekonomiskt stöd till enskilda barn, används för att informera om barns villkor och till att stödja forskningsprojekt som förbättrar barns villkor.

Andra frågor eller funderingar? Kontakta Christina Holden christina.holden@majblomman.se.