0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Majblommeköpare

På grund av posthanteringen kan det dröja upp till 14 arbetsdagar innan du får din beställning. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna för dig som köpt majblommor. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss via formuläret längst ner på sidan.

Upp till 14 dagars leveranstid

Vi packar och skickar dina blommor inom fem arbetsdagar. På grund av posthanteringen kan det dock dröja upp till 14 arbetsdagar innan du får din beställning.

Varför kan jag inte köpa blommor styckvis i barnens webbshopar?
I år säljer barnen majblommor styckvis med grön väska på stan och två majblommepaket i sina webbshopar. Att det finns två alternativ att välja mellan beror på att vi har försökt att hålla nere våra pack- och leveranskostnader och samtidigt leverera produkterna till köparna så snabbt som möjligt.

Tidigare år har vi haft drygt 400 000 paket som ska levereras på ett fåtal veckor, varpå vi har försökt att anpassa årets upplägg efter detta. Om man önskar ett flertal av en viss sort finns det möjlighet att köpa blommor styckvis av barnen som säljer med grön väska.

Jag hittar inget barn nära mig som säljer blommor.
Du kan också köpa majblommor från Majblommans webbshop.

Jag har inte Swish och kan inte köpa blommor av ett barn på stan.
Be någon som har Swish att hjälpa dig, eller köp majblommor i en webbshop där du kan betala med kort. Du kan köpa blommor i Majblommans eller ett barns webbshop.

Jag har inte fått en orderbekräftelse.
Börja med att kolla mappen för skräppost i din e-post, ibland kan det hamna där. Om du inte hittar, kontakta Majblomman via formuläret. Vänta gärna med att höra av dig 14 dagar från dagen du lade din beställning.

Mina blommor är trasiga.
Vi kan tyvärr inte garantera att blommorna är i perfekt skick när de levereras. Majblomman är ett kvitto för din gåva och pengarna du betalar går till att motverka barnfattigdomen i Sverige.

Var kan jag köpa majblommor efter 1 maj?
På KappAhl, Stadium och i vissa ICA-butiker. Det går också att köpa majblommor från en sista chansen-låda, till exempel på ett bibliotek eller i Majblommans webbshop.

Fyll i och skicka in din fråga här