0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Har du skyddad identitet?

För dig som lever under skyddad identitet och vill ansöka om ekonomiskt stöd från Majblomman.

  1. Ladda ner en ansökningsblankett längst ner på denna sidan. Det går bra att använda samma blankett för fler än ett barn. Om du inte har en skrivare hemma kan du skriva ut på biblioteket eller be någon i din närhet om hjälp.
  2. Fyll i blanketten. Läs igenom instruktionerna noga så allt blir rätt direkt. Om det fattas viktig information kan din ansökan inte behandlas. 
  3. Glöm inte intyget. Skicka med ett intyg från någon som känner till barnets situation utifrån sin yrkesroll. Intyget ska beskriva barnets situation och vad ekonomiskt stöd från Majblomman skulle innebära för barnet. Sjukjournaler eller intyg som endast beskriver familjens ekonomiska situation, exempelvis att vårdnadshavaren/-havarna har ekonomiskt bistånd, gäller inte som intyg. Intyget får inte var äldre än tre månader och ska inte ha använts vid en tidigare ansökan.
  4. Skicka in ansökan till adressen som står på blanketten längst ner till vänster på sida 2.

Kom ihåg att bifoga familjebevis tillsammans med din ansökan. Familjebeviset får inte vara äldre än tre månader. Familjebeviset beställs hos Skatteverket på telefonnummer 010-573 5500.

För frågor och svar om hur ansökan behandlas, klicka här.

Ansökningsblankett

OBS! Blanketten är enbart avsedd för personer som är sekretessmarkerade hos Skatteverket. Är du inte det, sök upp rätt blankett här.