0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Testamentera till Majblomman

Ända sedan 1907 har vi på Majblomman trott på att alla har något att bidra med. Genom att testamentera en del av ditt arv till Majblomman bidrar du till vårt arbete mot barnfattigdomen i Sverige.

Det här kan du testamentera

Alla gåvor, stora som små är lika välkomna i vårt arbete för barn i ekonomisk utsatthet. Du kan välja att testamentera hela, eller en andel av dina tillgångar till Majblomman. Det går även att testamentera ett utvalt föremål som vi kan omsätta till pengar – till exempel en tavla, smycken, värdepapper eller en fastighet.

Varför ska man skriva testamente?

Att skriva testamente kan känns jobbigt och svårt. Det finns dock flera goda anledningar till att skriva ett testamente. Genom ett testamente kan du vara säker på att det du lämnar efter dig fördelas enligt din vilja. En annan fördel är att ett testamente kan underlätta för dina efterlevande och minska risken för tvister och osämja mellan dina nära och kära.

Upprätta kostnadsfritt testamente

Till dig som vill testamentera till Majblomman erbjuder tjänsten Livspusslet dig att kostnadsfritt upprätta ett testamente i Familjens Jurists onlinetjänst för juridiska dokument.

Klicka här för att testamentera till Majblomman på Livspusslet!