0

Inga produkter i varukorgen.

Var med och sälj majblommor!

På den här sidan kan du läsa mer om insamlingen och anmäla ert intresse för att sälja majblommor. Genom att vara med i Majblommans insamling bidrar ni både till att hjälpa barn som lever i fattigdom, samtidigt som ni får pengar till er föreningskassa.

Anmälan till Majblommans insamling 2024

Vill du vara med och sälja majblommor? Anmäl dig i formuläret längre ner på sidan! Säljperioden är från 10 april till 1 maj.

Barnen kan sälja majblommor med en grön väska och individuella webbshopar eller endast via webbshop.

Tre anledningar att sälja majblommor

  • Pengarna delas ut som ekonomiskt stöd till barn lokalt.
  • Barnet som säljer får behålla 10 % och gruppen 10 % av värdet ni säljer för.
  • Det är enkelt och roligt!

Om insamlingen

Barnen kan sälja majblommor med en grön väska och individuella webbshopar eller endast via webbshop. Majblomman delar ut ekonomiskt stöd för saker som de flesta av oss tar för givet. Det kan till exempel vara ett par fotbollskor, en jacka eller avgiften till en fritidsaktivitet. Hur många barn Majblomman kan hjälpa är beroende av hur mycket pengar som samlas in under majblommeförsäljningen. 

För dig som är vuxen (ledare eller volontär)

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information i god tid innan insamlingen.

För dig som är barn

Om din skola ska sälja får du information från din lärare. Har du inte en grupp att sälja med? Registrera dig i formuläret!

Vi vill sälja majblommor!

Behandling av personuppgifter: För att kunna bedriva insamlingsarbetet samlar vi in och sparar kontaktuppgifter till lärare, skolkontakter, föreningsledare, föräldrar och barn som är med och engagerar sig. Mer information om dina rättigheter och hur vi använder dina personuppgifter finns på majblomman.se/integritetspolicy.

Jag vill veta mer!

Vill du veta mer om majblommeförsäljningen och hur den går till? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.