0

Inga produkter i varukorgen.

Köp årets konstverk 2023 och stötta Majblomman!

Nu kan du köpa exklusiv konst, samtidigt som du stöttar Majblommans arbete mot barnfattigdomen. Konstnären Astrid Sylwan har skapat 75 exklusiva grafiska blad, särskilt för Majblomman, där pengarna från försäljningen går oavkortat till Majblommans ändamål.

Konstnären Astrid Sylwan har skräddarsytt ett konstverk åt Majblommans Riksförbund för att bidra till organisationens ändamål: att motverka barnfattigdomen i Sverige.

Samarbetet med Astrid Sylwan och Ateljé Larsen innebär ett helt nytt sätt för Majblomman att samla in pengar på. För första gången kan man få tillgång till Majblommans konst hemma. Astrid har skräddarsytt ett konstverk åt Majblommans Riksförbund för att bidra till organisationens ändamål: att motverka barnfattigdomen i Sverige. Med ”Tupelo Honey”. återupptas en tradition som startade år 1912, då Carl Larsson blev den första av många konstnärer som gjort insatser för Majblomman.

Majblomman har funnits med mig sedan jag var liten. Jag är så glad över att ha fått frågan, och över att konstnärskåren har ställt upp genom åren. Det visar också på att det finns den här längtan att få hjälpa till. Barnen är ju allas vår angelägenhet, säger Astrid Sylwan.

Astrid Sylwan

Född 1970 och tog examen från Konstfack i Stockholm 2005. Det figurativa kommer mycket sällan in i Sylwans värld, det är färgen som spelar huvudrollen. Inte bara färg som nyans, utan också som en fysisk närvaro. Sylwan använder färgens alla fysiska egenskaper när hon applicerar den på duken med breda penslar, färgknivar eller skrapor.

Astrid Sylwan har snabbt tagit en position som en av Sveriges mest framstående målare. Hon har tilldelats flera prestigefyllda stipendier, ställt ut i hela Norden, och hennes verk finns idag i samlingarna av bland annat Moderna museet, Statens konstråd och Malmö konstmuseum.

Tupelo Honey

Arket ”Tupelo Honey” finns i en exklusiv upplaga om 75 tryck, och säljs i vår Blombutik. Klicka här.

Pris: 5 000 kr

Mått: 57 x 65 cm

Leverans: Bladet/bladen skickas som rekommenderad försändelse till önskad leveransadress.

Lägg din beställning här

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Betalningsbekräftelse