0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Bli företagspartner

Var med och gör skillnad. När ni blir företagspartner stöttar ni Majblomman med en årlig summa eller ett värde av minst 250 000 kronor.

Som företagspartner erhåller ni:

  • Möjlighet att kalla er samarbetspartner till Majblomman.
  • Associationsrätten att använda Majblommans logotyp och omnämnande i er marknadsföring.
  • En föreläsning om barnfattigdom på plats hos er med Majblommans generalsekreterare.
  • Bild till hemsida, sociala medier och nyhetsbrev – ”Vi är partners till Majblomman”.
  • Bild till mailfot – ”Vi är partners till Majblomman”.
  • Logotyp och text om ert företag på Majblommans hemsida.
  • Tack-inlägg i Majblommans sociala medier.
  • Digitalt eller tryckt gåvobevis.

Stolta företagspartners till Majblomman

Detaljhandelsföretaget ICA har under flera år bidragit med pengar för att ge fler barn ekonomiskt stöd. Under maj och juni säljer ICA majblommor i sina butiker.

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla. Under maj och juni säljer Stadium majblommor i sina butiker.

Klädkedjan Kappahl har samarbetat med Majblomman i många år. Genom rabatterade presentkort kan fler barn få säsongsanpassade kläder i rätt storlek. Under maj och juni säljer Kappahl majblommor i sina butiker.

Upplevelsebolaget Parks & Resorts, som driver många av landets största nöjesparker, har bidragit med fantastiska priser och bjudit många barn i ekonomiskt utsatta familjer på oförglömliga semesterdagar i upplevelseparkerna.

OMD är en av de ledande mediebyråerna i Sverige och består av 100 generalister och specialister. Dagligen hjälper OMD lokala och globala kunder att skapa tillväxt genom en innovativ mediestrategi som fokuserar på helheten.

Forsman & Bodenfors är en av Sveriges största reklambyråer och har under de senaste åren utvecklat Majblommans varumärke och kommunikation, för att Majblomman i förlängningen ska kunna stötta fler barn i Sverige.

Any4m är ett innovativt teknikföretag med expertis inom IT och digital transformation. Any4m förenklar sina kunders vardag genom att tillhandahålla visuella digitaliseringsverktyg och är stolta över att få hjälpa Majblomman med effektiva IT-lösningar till minimal kostnad.

Crusner Advokatbyrå är en erfaren, men nytänkande, fullservicebyrå som arbetar med all typ av juridik. Våra klienter är företag, privatpersoner och myndigheter av alla slag. Vi är stolta över att få hjälpa Majblomman med alla olika juridiska frågor som uppkommer i dess verksamhet.

Tripnet tar totalt ansvar för IT-drift i publika moln, Tripnet Cloud och datacenter – oavsett om det är drift av din e-handel, dina webbapplikationer, affärssystem eller interna IT-lösningar.

Vill du också bli företagspartner med Majblomman?
Välkommen att kontakta christina.holden@majblomman.se eller ring 070-963 07 65.