0

Inga produkter i varukorgen.

Hem

Bli företagssupporter

Tillsammans ger vi barn i Sverige det de har rätt till. Som företagssupporter stöttar ni Majblomman med en årlig summa eller ett värde av minst 75 000 kronor.

Som företagssupporter kommer ni synlighet i form av:

  • Bild till hemsida, sociala medier och nyhetsbrev – ”Vi stöttar Majblomman”.
  • Bild till mailfot – ”Vi stöttar Majblomman”.
  • Tack-inlägg i Majblommans sociala medier.
  • Omnämnande om ert företag på Majblommans hemsida.
  • En digital föreläsning om barnfattigdom med Majblommans generalsekreterare.
  • Digitalt eller tryckt gåvobevis.

Stolta företagssupporters till Majblomman

Borås Tapetfabrik
I Viared utanför Borås har Borås Tapetfabrik tillverkat tapeter i 100 år. Med fokus på hantverk, kvalitet och hållbarhet förser de världen med förstklassiga tapeter.

Elite Hotels Göteborg
Med populära Elite Park Avenue Hotel på Avenyn och anrika Elite Plaza Hotel Göteborg på Västra Hamngatan erbjuder Elite Hotels 450 bekväma hotellrum i absoluta centrum av Göteborg. Alltid med tradition, kvalitet och flärd. 

Gibon
Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet.

Jumpyard
Jumpyard driver aktivitetscenter för främst barn och ungdomar, där kombinationen lek, rörelse och glädje är i fokus. Jumpyards första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och idag finns det 17 stycken parker i Norden och 7 parker i Spanien och Portugal.

Nordic Wellness
En av Sveriges ledande friskvårdskedja med över 250 klubbar runt om i landet. Fokus ligger på att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa – där alla ska känna sig som hemma.

Smarteyes
Smarteyes har stöttat våra lokalföreningar med rabatterade glasögon sedan 2012. Hittills har över 1200 rabatterade glasögon kunnat delas ut till barn med synfel. 

Stjärnägg
Stjärnägg AB bildades år 2002 under devisen ”lokala äggleverantörer i samverkan.” I dag levererar företaget färska ägg från ett sjuttiotal certifierade bönder till butiker och restauranger över hela landet.

Vill ditt företag också bli företagssupporter?

Fyll i formuläret nedan och vi kommer sedan höra av oss till er för vidare kontakt.

Tack för din företagsgåva!

Stort tack för att ditt företag vill bli företagssupporter till Majblomman och stötta vårt arbete mot barnfattigdomen i Sverige. Med din hjälp kan vi hjälpa fler barn som lever i ekonomisk utsatthet.

Läs hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Tack!